• Hrvatski
  • English
info@agencija-geotravel.hr
+385 95 901 9920

Edukativna i studijska putovanja

Geo Travel je hrvatska turistička agencija specijalizirana za edukativna putovanja. Naši turistički aranžmani su podijeljeni u edukativne posjete lokacijama vezanima sa područja povijesti, geografije, biologije i drugih područja ovisno o Vašim željama i potrebama. Turistički paketi su dostupni za studente, stručnjake u područjima, i za sve one koji su zainteresirani za edukativna putovanja.

Sva putovanja su angažirana u suradnji sa profesorima srednjih škola ili fakulteta i turističkim vodičima. Paketi uključuju razgledavanje i upoznavanje lokalne kulturne baštine kao katedrala, crkvi, muzeja i poznatih povijesnih građevina, spomenika, arheoloških nalazišta, etno sela, običaja i tradicije, poznate hrvatske gastronomije i prirodne baštine, kao što su nacionalni parkovi, razne šume, botanički vrtovi, jame, spilje, krš, planinski vrhovi, jezera, rijeke, more i otoci itd. Edukativni paketi uključuju i upoznavanje mnogih vrsta životinja i biljaka u Hrvatskoj.

Geo Travel agencija nudi akademska i iskustvena putovanja za sve, gdje se može naučiti o kulturnim i prirodnim ljepotama Hrvatske, običajima i tradiciji hrvatskog naroda, upoznati lokalno stanovništvo poznato po gostoljubivosti, isprobati lokalne gastronomiju te uživati ​​i doživjeti Hrvatsku sa svim osjetilima.

Posjeti područjima se mogu kombinirati prema vašim željama i potrebama. Osim edukacijske domene unutar paketa, uključeni su rekreativni i zabavni sadržaji, kao što su biciklizam, rafting, kupanje u bazenima ili toplicama (ljeti u moru), planinarenje, upoznavanje i posjeti lokalnom agroturizmu sa autohtonom gastronomijom i organskom hranom te izleti brodom na otoke. Za one koji traže zabavu postoje posjeti popularnim noćnim klubovima ili organizirane zabave sa autentičnom hrvatskom glazbom (tamburica – nacionalni instrument) i a’capella vokalnim skupinama, poznatima kao “klape”. U slučaju organiziranog smještaja, u hotelu može biti organizirana živa glazba ili disko zabava.

Svi turistički programi uključuju razne edukativne radionice koje se održavaju na nekoliko europskih jezika i sa stručnom pratnjom i vodičima, koji pružaju sve potrebne informacije. Oni su Vaši domaćini, zaduženi  za Vašu ugodnost i sigurnost za vrijeme Vašeg boravka u Hrvatskoj.

Aranžmani mogu biti uređen kao smještaj u malim obiteljskim hotelima, ako se radi o manjoj grupi, ili u većim hotelima s 2, 3 ili 4 zvjezdice, prema vašim željama. Trajanje aranžmana varira od 2 do 7 ili više dana. Većinom nudimo edukativne programe u trajanju od 6 ili 7 dana..

Naš cilj je ispuniti sve Vaše želje i omogućiti vam da se vratite kući sa puno lijepih slika, novim spoznajama te puno lijepih i zabavnih uspomena, uključujući ​​prirodne i kulturne ljepote i znamenitosti Hrvatske, ljude i običaje.

 

logo7

Biologija

Geografija

Povijest